Ja, vad fan ska man blogga om? Jag skriver oftast vad jag håller på med om dagarna, men om ni vill ha förändring så kommentera eller mejla mig eller något.

Jaja ni får väl höra samma gamla saker då.
Den hör veckan har varit skön! Eftersom jag precis har börjat i musik, men ej har fått börja i någon ensemblegrupp än, så har jag ganska mycket hål och börjat ganska sent på dagarna. Det är ganska skönt!
I morgon ska jag repa hela kvällen innan föreställningarna i helgen! Jag är super nervös! Men de kommer nog gå bra! Efter helgen är dans terminen slut och jag får alldeles för mycket fritid! Då ska jag väl koncentrera mig lite mer på skolan, läxorna och julklapparna!
kram!

på bilderna är jag och mina fina brudar : Ebby, Amanda och Julia!
Jag satt nyss och tänkte på att jag hatar när ingen av bloggarna jag följer har uppdaterat. Sedan kom jag på att jag är lika dålig på att uppdatera, så jag kanske inte ska säga något. Helgen har varit hur mysig som helst och jag tackar alla sötnosar som har varit delaktiga! imorn har jag studiedag så vi får se vad lilla jag kommer hitta på. I veckan är det min första vecka i musikprogrammet. Jag är skit nervös av någon anledning, fast ändå förstår jag inte varför.
Nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och kolla twitter.
KRAM<3
bilden är på mig Felicia och Ebby.
Idag är det ingen vanlig dag för det är mammas födelsedag!
Hurra hurra hurra!!!!!
 
japp idag fyller min kära mor 45år! 
Vi har redan firat henne nu och hon fick chips och högtalare till vårat kök. Om ni tycker att chips var en dålig present så har ni fel! För hon skulle säkert hellre ha fått chips än högtalarna om hon fick välja!
Och jag förstår om ni som känner mig tänker "hur kan tove ens veta att hon fyller år och hur mycket?" 
Jag vet för att mina systrar har koll på födelsedagar och sånt till skillnad från mig!
Klockan två kommer det massor med folk som ska fira min kära lilla mor.
 
Efter kalaset, klockan fem har jag genrep på carlfosska till föreställningen med dansskolan.
Jag är skit nervös! men vi får väl hoppas på det bästa. 
Kram på er! <3
 
bilder : mamma och jag.
 
 
Japp, idag blev det klart. På tisdag byter jag officiellt till musik från dans. Så denna vecka kommer jag ha mina sista danslektioner i skolan sen slutar jag från dansen. Det är lite tråkigt att sluta vara med på måndagslektionerna och ebby kommer inte vara glad på mig, men jag hoppas hon älskar mig i alla fall!
Ha de bäst! KRAM <3

Ebby och jag. Hata mig inte finaste Ebby! <3
Just nu lyssnar jag på bästa låten! Jag vet att det var länge sedan den kom ut, men jag kan inte hjälpa att jag tycker om den så mycket! Jag sjunger på den själv hela tiden, men tänkte visa själva orginalet och några covers! jag älskar när Jorge och Alexa sjunger den! Dom har gjort det så fint och gulligt.
kram!
 
 
 
Jag ligger hemma i sängen och drömmer mig bort.
jag började kolla på ett videoklipp på youtube och hittade en video från bounce föreställning Caution. Den föreställningen är typ det bästa jag har varit med om. Jag blir ganska ledsen när jag tänker på att jag aldrig kommer få uppleva den som jag gjorde just då! Jag kommer ihåg när jag stod där med min moster Viola och Lina och oftast bara gapade. Vi stod under david när han hoppade från senen och han hamnade alderles över mig och Lina. Jag kommer också ihåg att jag blev så rädd när spindeln kom in och när poliserna med hundarna kom. Ni som inte har sett den här föreställningen kommer inte fatta ett skit om vad jag pratar om, Och jag tycker synd om er som inte har fått uppleva de som jag och många andra har gjort. Jag saknar bounce och jag hoppas att de släpper ut filmer i från alla deras föreställningar. För jag vill aldrig glömma. <3
Denna helg var den första på länge som var helt o planerad.
Idag var jag och shoppade på Erikslund med min familj. Jag köpte två linnen och en svart kofta :) sedan åkte jag hem och kollade på hungerspelen och snow white och jägaren med pappa och alva. Jag älskar hunger spelen! Jag funderar på att läsa boken igen. Efter filmkvällen med pappa och alva så möblerade jag om mitt rum och blev faktiskt ganska nöjd. I morgon ska jag till stan med ebby och sen ska jag träna manus på kvällen. Kram

Tänkte bjuda på lite bilder från denna vecka :)

God kväll! Jag sitter på skype med Yasmine och diskuterar hundar. Yasmine gick från hundvalpar till pandor av nån anledning. I morgon har jag balett. Kanske för sista gången också eftersom jag kanske byter till musik inom kort. Nu kom Yasmine in på Ugglor och bacon .. haha konstig blandning.. vi hörs! godnatt.
Som sagt, funderar på att börja blogga lite mer än typ en gång varannan månad. Igår var de Street SM och vi kom trea med gruppen och jag kom 8a i singeln. Tyvärr en plats från att gå upp i star.. men jag tar hem de efter vintern. Idag är det farsdag så jag bjuder på en fin bild på min pappa innan vi går till min farfar och äter middag.
kram.

Jag är faktiskt inte på framsidan som alla bra bloggar brukar vara.
Men jag var faktiskt med på en bild! Kanske inte den finaste på mig.. Men men vad ska man göra liksom :)