JAPP. JAG KAN INTE PRATA.
Har viskat hela dagen idag och det är svårt när man har en glappkäft. Irritationen när folk säger "VA?!" och man måste utsätta stämbanden för ännu en misshandel.. Sen jag kom hem från skolan har jag legat i sängen och kollat på andra säsongen av awkward. Den är faktiskt skit bra! Ska bli säng liggande hela helgen tills jag får tillbaka rösten :(
KRAM! 
 
btw hade min sista mattelektion någonsin idag :):):):):):):):)
Det kommer nog vara det maffigaste på citifestivalen den 29 juni! Det vill ni inte missa!
 
+
Vi slutar en kvart innan oskar lindros så ni hinner se honom också?!?! :D:D:D
btw jag har en mörkgrön och rödkeps och min jeansjacka!
Har haft en helt okej dag.. gick upp tidigt i morse även om jag hade sovmorgon och åt frukost och lade undan kläder i skåpen så jag får money!! Sedan åkte jag till skolan och deltog i ett vattenkrig som elevkåren hade fixat.
Sedan på eftermiddagen tränade hela landslaget som ska till EM på rocklunda och därmed blev min hosta värre..
 
Just nu sitter en trött och ledsam Tove och pratar med sin fina pojke som gör henne som gladast!
hoppas morgondagen blir bättre iaf <3
ful tote
Jag vet att jag inte bloggar, men är inte på humör alls.
Sommarlovet är nära, men jag känner mig varken glad eller mindre stressad nu när jag är klar med allt..
Allt känns bara ledsamt och jobbigt. Sommaren kommer och samtidigt ångesten över vad jag ska sätta på mig för kläder, eftersom de flesta kläder inte passar mig eller bara ser konstiga ut på mig. Jag känner stor prestationångest och nervositet inför EM också, som bara är om några veckor. Jag känner mig ofta värdelös fast jag presterar så gott jag kan, även om jag är sjuk just nu. Jag är super rädd att jag ska känna mig lika sjuk när det väl gäller..
 
Om det här inlägget ska innehålla något bra så kan jag berätta att jag fick D på mattenationella och slipper ett F i betyg och slipper sommarskola! Det kan jag iaf vara lycklig över!
Hoppas ni mår bättre än mig!
Kram finisar<3 
(bajs bild från insta) 
Snart är jag äntligen klar med allt!
  • Historia uppsatsen om Hitler
  • Matte nationella
  • Cooper test
  • Sjunga för studenterna
SEN ÄR VI KLARA MED SKITEN!!!!
Sen är det bara EM kvar och sedan har jag ett underbart lov framför mig!!
(glad tjej i morse :D:D:D)
Idag fyller min finis Felicia 17år!!
Grattis på dig gulle gris! <3
Japp nu är det vår och det betyder att det snart är sommar, och det betyder att snart kan man börja bada och grejer, och vet ni vad det betyder???? 
BIKINIÅNGESTEN ÄR PÅVÄG.
Här har ni ultimata listan på varför jag hatar bikinisar och varför jag vill att alla ska börja med våtdräkt istället! 
JAAAAAA, HÄR KOMMER DEN!
  1. Jag är blek som F*N och kan ej a årets trendiga mönster och färger eftersom man skulle kunna se min bikini från månen i dom färgerna som är inne....
  2. Finns ej i min storlek måste köpa på internett.
  3. Alla i min storlek på internett är antingen till för tanter eller superduper vidriga och är egentligen underkläder man kan ha i vattnet.
  4. Jag har en super annorlunda kropp så jag ser ut som en telletubby on tha beach 2013. Medan alla supermodeller(mina vänner) i sina normala bikinisar strävar omkring i sina helt normala kroppar. (därför tycker jag vi ska införa våtdräkt beach 2013!!!!)
  5. Bikinisar är egentligen bh och trosor utan bombshell och spets.. not cool bro!
  6. en annan färg som inte är ok för blekfisar som mig! VIT, det blir lätt smuttsigt i mälaren (because its dirty.. ;);)) och eftersom jag är lika vit som bikinin ser det ut som jag inte ens har en bikini på mig.
Om ni inte har fattat hinten så ska jag förklara den för er! Jag kommer typ inte bada i sommar och jag har bikiniångest. Mm ni tycker synd om mig får ni jätte super gärna länka bra bikini-hemsidor till mig i en kommentar! kram!!!
hell yeah våtdräkt beach 2013!!!!!!!!

Idag var det nationella i engelska. Det var varken lätt eller svårt. Väldigt lagom! Efter det hade jag kör och sedan rep med sångensemblen. Imorgon har vi en as härlig dag rep hela dagen och sedan vår konsert på kvällen! Kram på er

Ida lade upp den iaf! Ni får jätte gärna klicka vidare till hennes blogg här!
Alva, Johanna, Linnea och jag själv på sång. Gitarristerna är Johannes och Fredrik. på trummor har vi Gustav. bas Oskar och piano Emil! 
Enjoy!!  
Det har hänt massor den här veckan! I tisdags var det ensemblekonsert och jag var jätte nervös!! Men det gick faktiskt ganska bra! Vi framförde låter misery buisness av paramore. Jag har en dåligt filmad video på det, vet inte om jag vill lägga upp den eller vänta och se om ida kommer göra det. Igår fyllde min lillasyster år! Hon fyllde hela 14år! Hon har blivigt så stor! Hon fick nog allt hon önskade sig. Av mig fick hon smink, jag tror det var en bra present (även om hon inte sminkar sig så mkt)! Vädret har varit underbart! Jag hade på mig skjol igår och frös inte en ända sekund! Jag längtar efter sommaren! Kram på er!

Igår kväll såg jag på årets dansyra och jag blev så glad och stolt efteråt! Jag gick faktiskt ungefär lite mer än en halv termin med dom här fina tjejerna och dom har utvecklats till sådana underbara dansare! Jag saknar dom och dansen på Carlforsska förfärligt mycket även om jag är nöjd med mitt val till att byta till musik.
Jag älskar dom här finisarna och dom kommer bli bättre och bättre under de här två åren som är kvar!
Kram

 

Jonte lade upp måndags dansen idag på YT. 
jag har ljusblå jeansskjorta enjoy ;)
Idag satte jag på mig detta!
svarta jeans, svart tröja, (Nya) leo-creepers, (nya) solglasögon, och grön jacka lånad hehe..
Var mkt nöjd med min outfit så tog massor med flummiga bilder när jag kom hem.. dont judge!!
kramis <3
*bildbomb!*
 
 
Jag har också köpt en avslutningsklänning! Den är enkel men fin, tyckte inte jag behövde något speciellt egentligen. kommentera gärna om vad ni tyckte!
 
 
 
 
Jag har somvanligt inte tid att göra något här på bloggen men ni ska få en uppdatering!
Jag har shoppat i helgen så ni ska få bilder mm på alla de fina sakerna jag har köpt!
Imogon är det ensemblekonsert, jag är inte så nervös än.. hoppas nervositeten aldrig kommer!
kram<3
 (bilder från min helg)
fick E på matte provet, om jag hade haft ett poäng mindre hade jag fått F. Det känns bra att slippa undan en till F varning. Det ända som kan dra ner mig nu är nationella. Som antagligen kommer göra det pga mina provnerver.. matte suger ...