Bilder ni inte fått se!

För något år sen frågade en vuxen mig vad jag ville bli när jag blev stor. Jag svarade ärligt vad jag ville bli. Då skrattade hon och frågade om något realistiskt. De var ju inte som om jag sa att jag ville bli en blomma som kanske en fem åring skulle säga. Jag sa att jag skulle vilja bli en musikalartist. Sedan dess har jag sagt "jag vet inte" eller "jag vill jobba med barn". Men att jobba med barn ligger nog längst ner på min "vad jag ska göra i livet lista" men nu kommer den min lista av saker jag vill jobba med, ställen jag vill flytta till och saker jag vill åstakomma. Bara för att jag kanske inte kommer åstakomma alla saker på den här listan, så vet jag att jag ändå kommer lyckas med någon av de här sakerna. Varken jag eller någon annan ska ge upp sina drömmar.
 
"vad jag ska göra i livet lista"
  • bli musikal artist
  • jobba med musik
  • jobba med film
  • bli kung på gitarr
  • skapa ett YT konto och vi YTpartner
  • träffa Håkan Hellström
  • bli radiopratare
  • bo i London
  • Bo i L.A
  • skriva en bok
  • bo i New york
  • bo i sthlm
  • bo i GBG
  • skaffa barn (när jag är typ 30 hehe)
  •    
  •    
  •    
  •   
  •  
  •   
  •   
  •   
  •  
  • jobba med barn 

Den är inte klar än som ni ser, men att jobba med barn är ändå sist.
Jag vet att de inte är så många som läser min blogg men vad tycker ni jag ska börja med? skriver en kommentar om du vill, de vill jag iaf :)
kram<3
Nu har jag bott i min lilla grotta i snart en vecka och jag börjar trivas (lite grann). Det är svårt att få in rutiner, oftast på morgnarna står jag mest och stirrar i mitten av mitt rum och undrar vad jag ska börja med. Men nu är de lov och jag ska bara äta köttbullar, prinskorv, ägg och dricka julmust och sedan ligga i mitt rum och dunka musik (because i can bitches)
 
Vi i dansgruppen har bestämt oss för att samla pantburkar till resan till EM, så om ni känner för de så får ni som har komma över med brukar om ni vill! Skriv på FB isf!
kram
 
 
Ja ni ser rubriken. Nu har jag flyttat ner i källaren. Jag är jätte nöjd med rummet även om jag redan har dödat fyra myror och dammsugat upp en spindel..
 
Igår var jag med kim och danne. vi var på viksäng-gården och kolla när kim spela fotboll med några. Sedan drog vi till danne och var där.
 
Det känns konstigt att lina inte är här. Jag ska nog ta reda på när hon inte jobbar och våldgästa henne! haha.
saknar henne jätte mycket. I morgon är det måndag och då börjar veckan innan påsk lovet!
kram!
(mitt nya rum)
JAG TOVE MALMGREN SKA ALDRIG MER UT OCH SPRINGA.
jag är seriöst SÄMST! Jag springer as långt, rakt på, tills jag inte orkar mer och då när jag är tusen millijarder meter hem i från så orkar jag inte gå tillbaka och typ fryser ihjäl.
Jupp, så smart är Tove… så nä om jag ska springa mer så är det nog på ett springband.
 
Här har ni en trött skabbig tove med röd näsa!
kram
 
Idag hade jag en super dålig eftermiddag så när jag kom hem sov jag en stund innan träningen.
Då kom kim över med lite choklad och botade mig :)
han är bäst!
Gah!!! älskar när man hittar in på Musik delen av YT! 
Tänker alltid på när heath ledger sjöng den här låten i "10 things i hate about you" när jag hör den!  Skit bra cover iaf! kram
smälter lite när han kollar in i kameran i slutet :)
 
Har precis gjort provet. Om jag har rätt på allt jag skrev på så har jag 32/61 vet inte alls vad som var godkänt men vi får väl se vad som händer! kram
Jag och min kära mor sitter med min historia bok och förbannar den för dess idiotiska frågor! Hela boken består av enbart av fakta och sedan kommer frågan "HUR KOMMER DET SIG ATT.. " då vill man ju egentligen bara kasta in den i kakelugnen och spotta på den. Men nej så får man inte göra .. så min mamma sitter och översätter det mesta i boken så jag kan svara på dom här ologiska frågorna jag har prov på.. när vi är klara ska jag tjura framför tumblr o YT!
ja ni ser ju rubriken :) kim är här och jag och alva har tävlat om linas kläder som hon har lämnat efter sig. Jag fick en super fin mössa och sedan hade jag ju redan super snygga strumpor ;)
kram<3

Idag flyttade min storasyster ut. Det är kul fast fortfarande sorgligt. Jag kommer få ett nytt rum innom kort, men Lina försvinner ju.. Men det känns ändå ganska roligt att hon flyttar. Nu har jag en såndär gammal storasyster men egen lägenhet, körkort och jobb. Känns konstigt att vi har blivit så stora. Jag kommer fortfarande ihåg när hon tvingade mig och Alva leka prinsessor i trädgården, och nu bor hon men sin nya kille i en lägenhet på bangatan. 
 
Aja kommer sakna henne iaf.. Kram <3
Verkar som jag aldrig kommer bli frisk..
Men jag kan iaf andas genom min näsa! har inte så mycket mer att skriva om. Godnatt!

de tog bort håkans nya från YT, men man kan lyssna på den på p3s hemsida :)

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2024&artikel=5471959

bild på håkans nya album.

har håltimme. så vi chillar i omklädningsrummet en stund :)
 haha jag är så töntig, men grina en skvätt när jag hörde den.
han är så fin och duktig!! Gör mig aldrig besviken :')
Japp, ni ser rubriken.
Jag var sjuk idag men jag kämpade mig till skolan iaf så att jag inte skulle ligga efter med matten.
kommer nog få dra mig dit imorn också. vi ska välja låt på ensablen och jag tänker då inte låta dem välja låt utan mig!
Jaja, när jag bytte buss idag på stan så smet jag in på H&M för att köpa den här skönheten (se bild).
tröst och en liten belöning till mig sjölv som drog mitt sjuka arsle till skolan.
kram kram<3
 
 
Sedan jag klippte av mig allt mitt hår så har det blivit mer och mer lockigt..
Men det här är fan crazyyyy! Har inte ens rört mitt hår efter att jag har duschat och det bara väller fram lockar i nacken..
skulle älska det om det bara var lockigt där framme, men NEJ.. spikrakt.
aja, ska sova nu iaf! kram <3
Ni ser ju rubriken... FY TOVE
Ja, men då kan jag ju kanske berätta för er vad jag har gjort denna vecka ist för att blogga!
Jag hade namsdag för några dagarsen. Jag kollade upp vad Tove betyder och det betyder duva, den sköna och den engelska betydelsen är beautiful thunder. "Den sköna" innbörden av det förstår jag faktiskt inte, men det låter fint! Jag fick ett jätte fint kort av mamma och ett kinder ägg som hon lyckades mosa innan. det var gott :D
Hela veckan har jag pluggat in för ett matteprov så det är därför jag inte har bloggat. Nu bjuder jag på lite andra kuliga bilder! kram <3(mina hörlurar tappade en plupp)
 
 
 
Igår var det tävling och även om musiken var sämst så hände det jag kämpat för ett tag nu. Jag fick min sista prick till star klass. Jag kom trea. Det är helt stört egentligen eftersom jag är så inte redo för det! Men även om jag just nu är livrädd så är jag super glad!!! 
kram <3

Som sagt, ebby fyllde 16år idag :D

DET ÄR INGEN VANLIG DAG, FÖR DET ÄR EBBYS FÖDELSEDAG! HURRA HURRA HURRA!
 
 
Grattis ebby bebby på födelsedagen! Ha en underbar dag! och hoppas du får massor med fina paket!<3
Ger dig lite mer kärlek genom att bomba med foton på dig! kram<3

 
I torsdags var jag hos Ebby. Jag, Ida, carro och Linnea var där och hade mys kväll. Vi kollade på film och snackade, det var kul! Sedan sov jag kvar hos Ebby och dagen efter så gick vi på stan.
 
Igår (Lördag) åkte jag till Sthlm med mina vänner! Vi åkte på Street Star och det var underbart! Har inte haft så kul på länge!! Det var så himla mycket grymma dansare där, jag höll ögonen öppna och samlade på mig så mycket insperation som möjligt inför tävlingen nästa helg.