Bilder på mina avslutnings klänningar

idag är det valborg och jag ska träffa vänner och ha kul! :D
jag och kim har satt upp stuts mattan och solat idag!och i morse kom mormor, morfar, emma, ted, elin och faster annica och väckte oss med bullar o saft!
igår köpte jag mina klänningar till avslutningen! bilder kommer sen! kram kram <333

Som ni såg på inlägget innan så passade inte mina fina nummer till bildernas ordning.. Det var väldigt bedrövligt!!!
Idag hittade jag ett rött märke på min näsa.. Det ser ut som någon har suttit med en tändare och bränt på min näsa inatt! Förstås har ingen gjort de, så jg antar att jag har slagit mig själv eller något! Idag har jag varit på stan och fyndat en blommig klänning som jag hängde undan till mig :))
Och nu när jag kom hem är jag så trött att jag inte kan göra något annat är att lufta mina trasiga tår och kolla på Pokemon.
Föresten så har pollen grejen börjat så min näsa är helt röd och jag nyser hela tiden.. Inte kul!?!?!
Kim spelar match men jag är seriöst för pollen sjuk så jag orkar verkligen inte åka och kolla :/
Jaja Pokemon herr i come!

1# min frulle i Kalmar!

2# kanske en framtida klänning i min garderob

3# vår härliga street grupp !!

4# reklam bild ;)

5# mina första jordgubbar i år!

6# how i feel when i look in the mirror! Medaforiskt ;)

Ojojoj.. har inte skrivit något sen ibörjan av den här månaden, och nu är den snart slut. Och jag har så mycket att berätta! så nu ska ni få en liten upplysning. Jag har tävlat två tävlingar den här månaden! En i Eskelstuna, där vi tävla med gruppen och kom trea. Gruppen är också ganska ny. vi har bara tävlat två gånger och hamnat på pallen två gånger! Och en i Kalmar, jag och vanja åkte dit med bil. vilket tog typ sex timmar fram och tillbaka. Sen när vi var där gick det inge bra men det behöver vi inte ta upp ;) Reklamen jag är med i har kommit ut och det känns jätte konstigt att se och höra sig själv på tv. Jag har aldrig någonsin varit på tv, så tycker det är lite coolt varje gång jag ser den. haha Jag och kim höll på att faila med vår ett årsdag men kom på det tre dagar innan att vi var ett år nästa månad. Haha så det blir jensens 28de Maj ist ;) Jag har tröttnat som fan på mitt tråkiga hååår! Om man skulle rada upp mig med massor med randoma tjejer i min ålder skulle ingen lägga märke till mig. Jag är trött på att se ut som en i mängden, så jag planerar på en kortare veriation ner till axlarna, med mittbena. Imorn ska jag på stan med felle så jag ska rådfråga min visa frisör!! Jag har varitpå jakt efter den ferfekta klänningen ett tag nu och alltid när jag hittar den kan jag inte ha den för mina tuttar är i vägen :@ Så jag är fortfarande på jakt! ska leta tillsammans med felle imorn som sagt.Hoppas på de bästa! Det har varit många nationella prov som jag har klarat så bra som det går! Det stora NPmatte provet närmar sig, vilket jag får mer och mer ångest över var dag som kommer.. Jag har fått sommarjobb på bjurhovda gården i sommar och jag hoppas på att jag känner iaf nån som kommer jobba där. Det dåliga är att jag missar att åka till kims stuga :( som jag missade förra året också :/ jaja får åka nästa sommar :/ laddar upp bilder efter detta inlägg med bilder till detta inlägg ! kram kram
Ojojoj.. har inte skrivit något sen ibörjan av den här månaden, och nu är den snart slut.
Och jag har så mycket att berätta! så nu ska ni få en liten upplysning.
 
Jag har tävlat två tävlingar den här månaden!
En i Eskelstuna, där vi tävla med gruppen och kom trea. Gruppen är också ganska ny. vi har bara tävlat två gånger och hamnat på pallen två gånger!
 
Och en i Kalmar, jag och vanja åkte dit med bil. vilket tog typ sex timmar fram och tillbaka.
sen när vi var där gick det inge bra men det behöver vi inte ta upp ;)
 
Reklamen jag är med i har kommit ut och det känns jätte konstigt att se och höra sig själv på tv. Jag har aldrig någonsin varit på tv, så tycker det är lite coolt varje gång jag ser den. haha
 
Jag och kim höll på att faila med vår ett årsdag men kom på det tre dagar innan att vi var ett år nästa månad. Haha så det blir jensens 28de Maj ist ;)
 
Jag har tröttnat som fan på mitt tråkiga hååår! Om man skulle rada upp mig med massor med randoma tjejer i min ålder skulle ingen lägga märke till mig. Jag är trött på att se ut som en i mängden, så jag planerar på en kortare veriation ner till axlarna, med mittbena. Imorn ska jag på stan med felle så jag ska rådfråga min visa frisör!!
 
Jag har varitpå jakt efter den ferfekta klänningen ett tag nu och alltid när jag hittar den kan jag inte ha den för mina tuttar är i vägen :@ Så jag är fortfarande på jakt! ska leta tillsammans med felle imorn som sagt.
hoppas på de bästa!
 
Det har varit många nationella prov som jag har klarat så bra som det går! Det stora NPmatte provet närmar sig, vilket jag får mer och mer ångest över var dag som kommer..
 
Jag har fått sommarjobb på bjurhovda gården i sommar och jag hoppas på att jag känner iaf nån som kommer jobba där. Det dåliga är att jag missar att åka till kims stuga :( som jag missade förra året också :/ jaja får åka nästa sommar <3
 
 
 

Hej hopp är i Sthlm idag för vi skulle fixa ljudet till reklamen :) jag har shoppat sista delen av dagen och nu sitter jag på stationen och väntar på att mitt tåg ska komma, medans jag dricker en chailatte :))))
Imorn är det tävling och vi får se hur de blir nu när jag har varit sjuk och så ://
Kram kram!!

Första dagen i skolan.
Mådde illa och höll på att spy .. BRA START!
Jag åkte till kim efter det och sov i typ två timmar.
Nu har jag suttit foreveralone vid facebook ett tag och snart blire BB själv ..
Kim ska kolla barca och kommer hit senare i kväll. Imorn blir det nya tag och har nog bestämt mig för att imorn ska jag plugga och lyssna på musik hela tiden i skolan, för jag pratar för mycket för någon som har så ont i halsen som jag har! när man sjuk är det typ bästa som finns 9gag! ibland vet jag inte vad jag gjorde innan jag skaffade iphonen :O
Nu är det andra veckan pappa är i sthlm, känns så konstigt att pappa inte är här.. Ännu konstigare nu när det bara bor tjejer i huset! konstigt .. saknar honom :( bjuder på en bild på honom <3
ska förbereda för bb mys med mig själv nu! kramkram<3

Nu har jag och Mathilda varit på marknaden en snabbis med hennes kompisar. Man kan nog inte säga att det är årets marknad men karusellerna var väl kul ;) nu sitter jag och Mathilda på donken och värmer oss med oboy :))
Ska till kim sen tror jag :) vi får se vad jag gör :) idag fyller seppas år så jag får väl gratta honom :) grattis grattis! Kram <3