Jag fick sommarlov i fredags och har haft lite ångest sen dess..
kommer sakna alla i skolan och alla i klassen! det är så hemskt att jag kanske aldrig kommer träffa vissa av dom mer.. blir fan skit ledsen när jag tänker på de. Sen om ni läste inlägget innan så kanske ni förstår att jag har haft ångest över att hitta en bikini också. Igår var jag på stan med Kim han köpte ganska mycket medas jag köpte bara ett par shorts och ett linne. Skulle vilja köpa lite mer grejer, med inget ser bra ut på lilla mig. Imorn ska jag på dansläger. Det är bara på dansskolan och sen ska vi kanske åka till framnäs på kvällen. kommer dock inte kunna bada eftersom jag inte äger någon bikini..
lägger upp bilder från avslutningen nån annan dag. kram!
Nu är det så att alla affärer tycks tro att det bara bor små tandpetare i sverige.
Det gör mig arg och besviken. Vad hände med oss som kanske inte får på oss de smala klänningarna och dom små topparna. Det finns lagom stora människor som vill ha snygga kläder också! Jag har ett STORT problem. Jag har kanske XL-XXL på bikini toppar i kup storlek men S-M runt om. Det betyder att alla bikini toppar har antingen kupor som täcker en tredje del av mina tuttar, fast passar jätte bra runt om. Eller så har affärerna i min storlek i kupan men spännet där bak sitter så långt ut att jag inte kommer kunna ha den på alls, för den kommer ramla av. 
Då måste man köpa en jävla BH- bikini och själv tycker jag att man ser bara slampig ut i. Så nu har jag bestämt mig för att jag får bada i t-shirt hela sommaren för att alla affärer är idioter och tror att alla ser perfekta ut.

Och ja jag vet att det finns många som har komplex och så för sina små bröst och så. men vad fan ni kan ju iaf köpa kläder utan att börja grina. Ni kan köpa vilka tröjor som hellst utan att tänka på att dina tuttar kommer ramla ut. Om jag kunde och fick skulle jag minska mina bröst till b-kupor.
Jag avundar er :'(
Idag var det sista dagen i skolan! Det kanske inte var en av dom bästa dagar eftersom vi fick typ bara städa allt, men annars var de väl kul. ikväll är det avslutnings middag för oss nior och jag ser fram emot det!
och sen imorn så är det bara själva avslutningen. Idag fick vi också öva med rektorn vart vi skulle stå och hur vi skulle ta emot vårat betyg imorn. Som sagt kanske inte roligaste dagen.
kommer nog sakna ganska många i klassen, inte alla men många.
vi får se om tårarna rullar imorn.
kram! lägger upp en bild på mig från förra sommaren!
ja fan vad pinsamt att vara svensk, iaf när det gäller fotboll..
varför är swe så sjukt grymma på hokey och så pinsamt värdelösa på fotboll???!?!?!
och nu tänker alla "men vi suger inte vi har ju zlatan?!?!" men vad fan vi har EN bra spelare, det gör inte ett helt lag.
haha kul att jag tror jag kan något om fotboll -.-
just nu har jag hål i hundra år innan Viksängs Challenge där alla klasser i nian ska tävla mot varanda i olika grenar.
jag ska köea grenen äpple och hallon. jag ska försöka få upp ett äpple ur en hink med vatten och sen ska jag trycka ner huvudet i en skål med mjöl :D
haha har inget smink eller nått, dagen till ära!
puss puss <3

FUUUUUUU!!!!

Var lite tvungen för jag är lite sur just nu ..
Kollar på fotboll med Jesper o Kim just nu och faaan om Sverige förlorar!! :@

Fan vad fult!
nu har jag trott jag har varit fett mogen och skrivit datum på typ skit många rubriker!
OCH så märker jag nu att det ändå står datum efter rubriken!!!!
fanfanfan
från och med nu ska jag skriva riktiga rubriker så man fattar vad jag kommer snacka om!
här är en ful bild på min syster :) KRAM!
Nej jag kommer inte sluta blogga!!!
jag är allt för knasig för att inte kunna skriva av mig allt kul som händer mig om dagarna!
Sist jag blogga var i maj och nu ska jag uppdatera er om vad som har hänt under tiden!
18Maj
åkte jag till göteborg och var med på Disco SM. Tyvärr gick det inge bra, alls..
men det var kul att vara där och att gå på liseberg! Lilla syster kom sexa i paren, och jag är super stolt över henne!!!
23Maj
hade våran dansprofil på min skola dansuppvisning och det var underbart! Kommer sakna våran lilla grupp från nian! Och det var underbart att ha en sista föreställing med dom!
24Maj
var det spex foto med klassen och vi var "nyvakna" eller kanske ska kalla det "skoltrötta" jag gick runt med pyjamas, hellokitty-tofflor, kudde och såklart tandborsten! Cassandra gjorde en super snygg ansikts mask på mig med vattenfärg också! Längtar tills fotot kommer!
28Maj
blev det ett år för mig och Kim! vi åkte till jensens och åt en lyxmåltid! sedan åkte vi hem och åt glass och jordgubbar! Är glad över att det höll ett år och nu är vi båda redo för flera kommande år! puss på dig kim! älskar dig!!!
30Maj
åkte min klass och 9H på hajk! Alla vi trodde det skulle vara super tråkigt men det var fan super kul!
Vi grilla, bada, padla kajak, vollyboll, sola, sjöng och mycket mer! det var underbart även om vi blev dränkta av myggor!
3Juni
Var det BBfinal och jag var inte där, men såg sändningen. Tyckte egentilgen att Hanna R skulle vinna, men av dom tre finalisterna så vann nog rätt person.
Idag har jag varit på Löga hela dagen och hejat på våra deltagare i Superstars!
Jag kan inte fatta att Kunskapsskolan kom etta och Viksängskolan tvåa.. lite jobbigt var det nog att komma tvåa för oss viksängare :/
senare idag ska jag tillbjurhovda gården och få veta mina jobbuppgifter inför sommarjobbs veckorna.
Snart drar det ihop sig och jag ska sluta nian. Ni förstår inte hur mycket ångest jag har :S
Kommer nog dela med mig om min ångest i ett annat inlägg!
kram <3