Jag är lite besviken på min sista dag på sommarlovet. Jag tänker i förväg hur den ska bli och om den inte blir som jag har tänkt mig så blir jag nere. Idag hade jag tänkt på en spel dag med kompisar men så blev de inte.. När det inte blev så tänkte jag gå tillbaka i tiden med en vän och göra som vi nästan alltid gjorde förut. Men så blev de inte heller. Det sluta med att jag hamnade hos min kompis syster som jag vanligtvis tycker är jätte kul, men tyvärr är jag blyg så de gick inte så bra även om jag hade det trevlig. Och nu är dagen nästan slut och de enda jag vill göra är att träffa min bästa vän. Men de går inte för han vill se på fotboll, själv. Så nu ligger jag här i min säng och spenderar min sista dag med ett avsnitt med scrubs. Ser ändå fram emot imorgon! Saknar mina klassisar!<3

Min dator har varit på lagning ett tag nu och det börjar bli riktigt jobbigt. Jag hatar att blogga på telefonen pga autocorrect. Jag kan inte spela minecraft så nu har jag blivigt sjukligt beroende av att kolla på andra som spelar minecraft på YT. Jag kan inte kolla alla bra bloggar som jag läser och jag har hamnat på den brittiska delen av YT som jag kollar på via mitt ps3. Vet ni hur svårt de är inte bli super töntigt kär i minst en av dom där jävla britterna!? Till och med tumblr är svårt att gå in på pga appen suger.
 
Snart är sommaren över och jag slipper försvinna in i min lilla fantasivärld (även kallad Youtube.) Kompisarna och rutinerna är tillbaka om bara en vecka och jag ser framemot mitt andra år på Carlfosska. Det ska bli skönt att inte behöva vara de minsta som alla hatar och irriterar sig på. Nu är jag och resten av min klass tvåor och det ska bli kul att se hur det här året kommer bli. Ser också fram till när treorna ska nolla ettorna, haha!
 
Jag ser fram emot att träffa klassen! Se om någon har gjort värsta makeover´n eller bara blivigt super brun! Jag vet ju någon som körde med en Brittney och rakade av sig håret.. haha. Julia säger att det ska börja en ny tjej i våran klass och att hon ska gå musik. Det ska bli kul att vara mer än bara fyra tjejer som går musik i våran klass.
kram! <3
 
(haha senaste bilderna från insta!)