Kommer ni ihåg söta oskyliga miley??
Kan inte fatta att detta är samma personer ..
Hon har blivigt läskigt och heeeelt fucked up!! Är super besviken och ledsen att hon har blivigt så här..
 
Samma med talyor swift .. haha
 
 
 

Nu är jag äntligen hemma! Nu har jag varit i Amsterdam sen i torsdags och det har varit underbart kul! Jag har sett otroliga dansare, byggnader och massor med horor! Haha gruppen gick tyvärr inge bra men det gör desamma för tiden här i Amsterdam har ändå varit en sjukt bra och speciell upplevelse! Här får ni lite fina bilder medan jag nu sitter i bilen med vännerna på väg till hem från Arlanda

NU ÄR DE TVÅ DAGAR KVAR INNAN JAG ÅKER!!
På onsdag åker jag till Amsterdam i Holland och jag döör av nervositet!! Jag var inte ens nervös först men man blir som man umgås! Om en i sällskapet ä nervös så blir alla andra de ..
Idag ska jag börja paka lite smått och sedan blir de träning och efter de en liten mys kväll med klassen! Det finns så mycket att göra och så lite tid!!! 
Ha de bäst finisar!
bilder från avslutningen!!
ja ni ser rubriken :) Jag har shoppat med mamma och jag har fått sponsortröjor med gruppen!
så här får ni lite fina bilder! 
I dag tar treorna på carlfosska studenten, alla andra treor i skolor i v-ås också men det känns konstigt att våra treor lämnar oss. Nu kommer tvåorna bli treor och vi ettor bli tvåor. Det har väl alltid varit så, men kommer sakna tiden då vi var minst.
 
Tänker tillbaka till förra året då fina Lina tog studenten! På ett år har hon skaffat ett jobb och en snäll kille och en lägenhet! Mycket händer på ett år! Blir nästan rädd av att undra vad som kommer hända mig i framtiden efter att jag själv stått och hoppat på carlfosska trappan i glädje med min underbara klass!
 
bilder på min fina lina när hon tog studenten!!
 
JAG KAN INTE FATTA ATT DET ÄR SOMMARLOOOOOOOOV!
ÄR SÅ GLAD GLAD GLAD OCH SÅ TRÖTT TRÖTT TRÖTT!!!
Det ska bli skönt att få lov! Jag behöver tiden till att lugna ner mig och förbereda mig till nästa termin på Carlfosska. Jag har inte planerat så mycket till det här lovet! Det ända jag har planerat är min amsterdam resa (som blir av om mindre än en vecka!!) , awake me up showen och city festivalen!
haha så jag kommer inte ha så mycket för mig den här sommaren. Jag ska ägna min tid åt Vännerna och Familjen! Jag förväntar mig mycket longboard åkande också eftersom jag ska köpa in en till den här sommaren!
Ha det bäst och förlåt om mitt bloggande kanske kommer bli lite mer oregelbundet än vanligt under denna sommar!
kram!
(lite bilder från förra sommaren!)
Jag döööör när jag hör Oskar Linnros låt Plåster! 
Den är bara BÄÄÄÄÄST! 
Idag är det näst sista dagen i skolan. Jag kommer ha kör och rensa skåpet.. 
Tycker det är kul och lite sorgligt ..
kram!
(bjuder på en fin bild på mina klassisar!)
 
 
Jag har gjort ett desperat försök till att leka med min systers hår, annars ska jag rensa alla mina lådor och hyllor i mitt rum .. Nu när jag har varit sjuk denna helg så har jag gjort allt man kan göra när man är sjuk o uttråkad!!! Och det finns inte mkt kvar att göra. Jag kunde börjat på min framtida YT dröm, men eftersom jag inte kan prata så gick ju de åt helvete..
 
allt jag har gjort i helgen:
  • kollat på alla jag förljer på YT
  • kollat på alla jag inte följer på YT
  • spelat minecraft
  • Gjort ett nytt skin till mitt minecraft
  • städat mitt rum
  • kollat klart på två serier
  • spelat candycrush
  • bloggat
  • sovit
  • spelat gitarr
  • tjurat
  • kollat på film x4
fml..........
 
jag saknar mina brudar :(
Jag har slut på saker att kolla på så därför ska jag kolla på serien Vikings.
Jag har bara hörttalas om den så vi får se vart detta leder. Om jag fastnar så kommer jag väl börja med King of thrones också ..
Idag låter jag som lindsey lohan.. Det är nog ingen förbättring men jag har googlat på huskurer så jag blir nogfrisk snart!
KRAM
(okej jag kunde tagit en finare bild, men känner mig typ så här innanför nu när jag är sjuk ;))