Feminism är ett ord som är läskigt att kasta runt. Jag som bara är 17 ynka år vill jätte gärna säga att jag är feminist, men vågar ej än pga tyngden och ansvar som kommer med eller den jätte viktiga anledningen till att vara feminist. Känns som om jag måste plugga på lite mer om feminism innan jag vågar säga de stora orden "JAG ÄR FEMINIST". Men dom kommer antagligen hoppa ut ur min mun inom något år eller så. Iaf så hittade jag en video om en snubbe som påstår att BMO i Adventure Time är feminist. Och det är typ det bästa jag har hört eftersom de är något jag vill att min favorit karraktär i min favorit serie ska vara! Så enjoy mina kära, för nu ska ni också kolla på den!
KRAM! 
 
Feminism,
God morgon! Idag är det söndag och jag sitter vid mitt köksbord och lyssnar på ett album albin visade för mig. Jag blir så glad av ny musik och samtidigt så ledsen. Jag vill också skriva musik!! Jag har börjat på minst tusen små texter men blir inte klar med någon. Känns som om jag gör så med allt, börjar lite men om det inte går bra på en gång så ger jag upp och lägger ner. Om jag inte hade haft gitarr som lektion i skolan skulle jag aldrig lära mig för jag skulle ge upp så himla lätt!
      Nu i helgen är min mor och far göteborg, jag och alva är hemma själva. För er som spenderar mycket tid med mig så har jag tjatat i hundra år om en serie som jag verkligen vill ha men har varit omöjlig att få tag i, speciellt i en stad som Västerås. Men igår fick jag två bilder skickade till min telefon från min mamma som då var på bokmässan. 
 
HON SIGHNADE BOKEN JAG FICK!!!! GAAAAAHHHH FUCKING LINA NEIDESTAM SIGNERADE DEN
IIIII LOOOOOOVEEEEE MAAAAHHH MOOOOOHHHMAAAAAA AAAANNNNDDD POOOOHHHAPAAAA
 
Ja, som ni ser är jag en glad tjej och jag kan typ inte vänta tills mor o far kommer hem så jag kan rycka boken ur deras trötta händer och läsa skiten ur den.
kram! 
 
I dag är det lördag. Jag har längtat efter den så länge. Och nu när den är här vill jag bara lägga mig ner på golvet och gråta, för jag vill inte att den här helgen ska ta slut! Jag vill bara skrika åt den dumma måndagen att den ska förvinna. Det känns som det finns så mycket att göra fast jag har glömt bort allt. Så jag går runt stressad och ledsen hela tiden istället för att ta tag i något.
 
I torsdags hade vi ensemble konsert. Jag tyckte det var kul! vi körde "i write sins not tragedies" av panic at the disco. Jag såg fram emot den här tisdagen för på skulle vi haft en liten föreställning på kvällen och då skulle jag och Lovisa uppträda med "Tro". Men lärarna ställde in den eftersom det bara var fem st som skulle uppträda. Så nu har jag inte så mkt framför mig att se fram emot. kanske marknadsförningsturnen men den känns fortfarande så långt bort.
kram
(fina vänner på bilderna)
Oth tycker jag har så snygg stil, så han bara tog den rakt av! Men jag tar inte illa upp! Vi gjorde det till en kul grej istället!
KRAM!
FINFINA Mathilda ville också vara med! <3
Bästa helgen på länge!
I fredags tillbringade jag min kväll på stan och hos kim! På stan dansade vi lite med dancecommunityt sedan kollade vi på en eld show som var sjukt cool! Efter det drog jag till kim med han och danne för att spela GTA-V!
Det var sjukt kul!
På lördagen kollade jag på amerikanskfotboll som spelades av min väldigt ståtliga kusin Matte! Efter det åkte jag till erikslund med pappa för att köpa GTA men misslyckadess, pga slut..
Sedan kom kvällen och jag gick på kulturnatten med mina kära estet vänner! (ja dom har fått det namnet!)
Jag har upplevt underbar musik, dans, konst och all kultur helt enkelt.
Kvällen avslutades med fina vänner, fyvererier och donken!
Kram!
Jag gick nyss in på en blommigtekopp och såg ett inlägg där hon visade ett videoklipp om en liten tjej som kände sig besviken över hur HM delar in kläder i kill och tjej kläder. Jag har själv tänkt på det flera gånger! Jag brukar dra med mig mina killkompisar till stan flera gånger när jag ska shoppa för att jag ska kunna kolla på killavdelningen utan att skämmas.
kram<3
Albin har lagt upp en till minecraft video med mig och Erik! Om ni är intreserade av MC så skicka vidare videon till vänner med samma intresse eller gör albin en känst och bli en ny sub.
Just nu sitter en trött tove och sista minuten pluggar tills imorn! Sen har jag dans!
läggmärke till den slitna tjejen på bilden!
KRAM
 
Det bästa jag vet är Alice i underlandet. Jag älskar hela historien och hur man kan vrida och vända på den. Jag älskar också TV-spelet Alice madness returns. När dom gjorde spelet vred dom om hela historien på ett så intresant sätt att jag känner att jag måste läsa orginal boken. För just nu har jag bara upplevt filmer om Alice. Konststilen i tv-spelet är också jätte vackert! Nu bjuder jag på fina bilder på Alice från min tumblr.
Kram!
 
I helgen spelade jag minecraft med Albin och Erik. Albin (som inte är en fegis) lade upp en video från helgen på sin Youtube. Så varsågoda! 
Albin säger att jag borde göra en egna vids för att jag kommer få mkt uppmärksamhet bara för att jag är tjej. Men vågar inte tro på det.+ Jag är super feg fast jag vill!kram! <3
Kom nyss hem från min kusins 12års kalas! Släkten accepterade luggen, så jag är lycklig nu!
Matte fick en longboard och presentkort på gamestop! Nu ska jag spela minecraft och kanske läsa boken vi har fått i läxa på svenskan. KRAMISAR
Jag är trött och flummig acca bilderna!!
 
 
Gaaah jag har lugg!!!!!!
den är super irriterand och petar mig i pannan och i ögonen hela tiden :) men den är fin också och jag är super nöjd!! 
kramis
 
Idag klipper jag lugg.. Jag är typ 80% säker på att jag kommer tycka den är super dryg. Men jag kan inte leva så länge utan att vilja ändra på mitt hår. Så nu är det bestämt, idag kl fem ryker håret! Haha jag tar de så här mycket seriösare än vad det är! 
Kram!
 
Japp det roligaste någonsin. Många säger nya gangnamstyle. Jag säger BÄTTRE än gangnamstyle.
Varsågoda!
KRAM 
Ja.. Jag har nu sett hennes musikvideo till Wrecking ball. Det enda jag och mina kompisar tänker på när vi ser den hur smutsig den där hammaren är som hon slickar på. Varför ska hon slicka på allt? Och hur mkt damm har hon i sin "kissblomma" (haha) nu när hon har suttit på den här gigantiska kulan, NAKEN?
Förstår inte vart hon vill komma med allt det nakna och slicka på saker. Visst jag fattar att hon inte kan vara barnsjärna hela livet, men vad är meningen med detta? När jag ser den videon skrattar jag eller så bara sitter jag och gapar. Om ni inte har sett den här hemska hemska videon så får ni möjlighet till de nu!
KRAM<3 
har en dålig dag.. hoppas den blir bättre nu på eftermiddagen då jag ska hämta ut Håkan biljetterna!
kram
(bild på mig o jullan)
Innan jag slutar på Carlfosska skulle jag vilja få minst tre tjejer i min klass att skaffa minecraft och ha ett lan med mig där vi ska döda enderdraken. Det kommer dock aldrig gå i uppfyllelse men jag kan ju drömma..hah
 
juste! gjorde ett nytt skin idag, haha det ser typ ut som mig. Den har jeans och min troy-tröja!
kram!
 
Den här helgen så var jag på stan med min familj och så var jag barnvakt!
Jag köpte nya jeans (eftersom jag insåg att jag bara ägde svarta jeans) , ny datamus till min mac. Det är med usb utan sladd för min förra var sjukt dryg och ett underlägg elr vad de nu heter.
och så var jag barnvakt till min lilla sötnos till kusin!
 
just nu kollar jag på en livestream <---- länk :)
kram!
 
 
 
Det finns många saker man kan tycka är sorligt eller bli ledsen av och nu ska jag berätta vad jag tycker dom sakerna är.
 
  • När någon jag älskar (vänner elr familj) blir sårade elr ledsna.
  • Början på filmen UP  <-- länk 
  • Att tänka på framtiden
  • Perks of being a wallflower
  • Att fundera över dina största drömmar
  • Slutet i toystory 3
 
kram på er!
 
 
vrf kan inte någon bara köpa detta till mig!?
 
 
JAG SKA PÅ HÅKAN HELLSTRÖM DEN 15 DECEMBER!!!!!
KRAM
 
Jag nämnde det nog innan men jag var sjuk på skolfotot och tog mig dit ändå. Tyvärr hade inte felicia samma fördel som jag. Hon bor inte lika nära skolan och kunde inte ta sig till skolan lika lätt som jag kunde. Så vi satte upp en bild på henne på en linjal och så fick hon vara med på klassfotot iaf! 
och!!! jag behövde inte sitta ner på fotot!!! blev överlycklig!
kram<3
 
Rubriken förklarar egentligen hela det här blogginlägget. I helgen var jag på grönan med Ebony Felicia och Julia! Det var super kul! Fast redan på måndagen hade vi alla blivigt sjuka! Jag och ebby kämpade oss till skolan iaf men det fick iaf jag betala för dagen efter då jag blev ännu sjukare. Då var jag hemma nästan hela dagen fast tog mig till skolan för skolfotot. Idag var jag hemma hela dagen och jag tror jag mår lite bättre nu. Jag har slutat hosta iaf! På måndagen fick jag också min dator tillbaka och jag är överlycklig! Känner mig hel igen! haha..
ahja nu får ni några bilder från grönan, kram kram!