Jag är så trött att jag håller på att döö. Kämpade hårt för att inte somna på svenskan idag. Jag tror jag lyckades...
kram på er<3
(fick den här fina bilden av Felicia för ett tag sen)

Nu sitter jag på bussen hem. Är lättad för att jag lyckades. Jag vågade sjunga själv in för en publik. Samtidigt besviken eftersom jag kunde gjort bättre ifrån mig. Nervositeten kom i vägen. Nu ska jag hem och plugga musik teori.
(Bilderna är från igår och idag) den ritade bilden är Julias självporträtt av mig när jag kollade tumblr som en besatt! Kram

Idag försov jag mig lite. Men det gjorde inget, för jag hade idrott på morgonen så jag behövde inte fixa mig! Jag lyssnade på håkans nya album hela vägen till skolan. Det är jätte bra, blir så lycklig av hans musik. på idrotten gjortde vi inte så mycket. Vi spela lite fotboll sedan hade vi massage som vanligt. Jag är super rädd för min idrotts lärare, han är lite obehaglig.. Idag efter skolan ska jag sjunga på skolans afterwork. Jag är jätte nervös men det kommer nog att gå bra! kram!
Idag ska jag på förhandsvisningen av warm bodies med min mamma! Hon skulle egentligen gå med min lillasyster, Men hon hade träning så det blev bara jag och mamma. kram<3
 

hittade den här på tumbler och tyckte hemskt mycket om den! Tänkte direkt på simon and garfunkels sound of silence.
TRAILERN ÄR UTE!!!
 
Hade sov morgon idag! Det var jätte mysigt även om min lilla syster sprang in kl sju och letade efter en halsduk som jag inte ens hade. Men busschafören räddade min dag när jag fick gå på bussen fast mitt busskort var slut. Idag blir det en kul dag. Har bara engelska kör och tillsist ensemble. Vi ska spela/sjunga misery buisness med paramore. Den är sjukt gammal men rolig att sjunga! och videon är lite rolig den med!
ha en underbar onsdag alla glada!
kram<3 
De är full rulle nu efter lovet. Många prov och inlämningar. Imorn har jag sov morgon, som tur är. Då kan jag plugga mer ikväll. På lördag är de tävling! Antagligen vår sista tävling med gruppen i sverige. Sjukt läskigt! Men vi har kämpat hårt med våran nya dans och vi hoppas på att det ger lite resultat! Det blir också min första Star tävling! Det kommer bli super läskigt, men jag klarar de nog!
Ja nu sitter vi här i skolbänken igen. I morse blev det många varma kramar med klassen! Har saknat alla super mycket! nu blir de fullt med plugg tills lovet! 
kram!
Den här tröjan köpte jag på topshop. Tycker den skulle passa bra till mina nya shorts och till ett par höga jeans.
 
Den här tröjan köpte jag på en affär som hette ohio. Märkte nu att den satt inte som jag ville så funderar på att sälja den. Men jag tyckte modellen på tröjan var fint och jag älskar trycket!
 
Jag köpte en enkel foundation borste på H&M för att jag behövde en.
 
Dom här höga shortsen köpte jag på american apparel. Har tänkt ha dom i sommar!
 
Jag köpte den här på Bikbok, för att jag skulle kunna ha den till min långa skjol. Men insåg att det inte är min stil, så jag ska lämna tillbaka den tror jag.
 
Den här kedjan eller "senil-snöre" köpte jag på ur&penn. En i silver och en i guld.
 
Och sist men inte minst min nya tygkasse från t-shirtstoreDen var super fiiin så jag var ju tvungen att köpa den! 
kram!
 

Har shoppat i Sthlm med Felicia och Rebecca idag! Har hittat jätte fina kläder! Ni ska få se dem sen! Kram